Fotomoment – Flitshuwelijk in Las Vegas

Die ene foto die mooie herinneringen naar boven brengt…

Trouwkapel met Elvis Presley in Las Vegas, Amerika Verenigde Staten

Trouwkapel met Elvis Presley in Las Vegas, Amerika

Las Vegas en trouwen, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Samen met een weddingplanner bezocht ik enkele van de vele kapelletjes. Niet omdat ik trouwplannen had, maar omdat ik wel erg nieuwsgierig was hoe dat nou gaat, zo’n huwelijk in Vegas. Zo zag ik onder meer ‘Michael Jackson’ en ‘Elvis Presley’ gelukkige koppels in de echt verbinden. Compleet met een serenade aan de newlyweds natuurlijk. De kapelletjes zijn zonder uitzondering kitsch maar desondanks vind ik het maar een kale bedoening. De meeste stelletjes hebben ook geen familie of vrienden meegenomen. Wat er nou romantisch aan is om te trouwen met een look-a-like beroemdheid en een fotograaf/filmer die je niet kent, ontgaat me helemaal. Maar zo’n flitshuwelijk blijkt razendpopulair.