Wil je een rondreis maken door Amerika, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Dan is een maatwerk rondreis naar Amerika’s meest iconische locaties wellicht wat voor jou. Van de adembenemende Grand Canyon tot aan de drukke straten van New York City en de bekende Venice Beach. Met een op maat gemaakte rondreis kunnen al jouw verwachtingen van de Verenigde Staten waargemaakt worden en sluit jouw vakantie perfect aan op jouw interesses. Een op maat gemaakte rondreis door Amerika zal een avontuur zijn dat je nooit zult vergeten, in dit artikel bespreken we een aantal iconische locaties.

De indrukwekkende Grand Canyon

Bij een rondreis naar Amerika mag een bezoek aan de Grand Canyon niet ontbreken. Deze indrukwekkende kloof in Arizona is een van de bekendste plekken in Amerika dat jaarlijks miljoenen bezoekers trekt. Het voordeel van een rondreis wat op maat is gemaakt voor jou is dat je je eigen tempo mag bepalen. Wil je dit indrukwekkende landicoon zien zodat je het gezien hebt, dan zul je voldoende hebben aan een kort bezoek. Maar wil je er meer van kunnen genieten dan zou je er langer kunnen blijven en zelfs een helikoptervlucht nemen!

Een helikoptertour over de Grand Canyon

Een helikoptertour over de Grand Canyon

 

De stad die nooit slaapt

Een andere bestemming die je niet mag overslaan bij een bezoek tijdens het rondreizen USA, is New York City. De stad staat bekend om tal van bezienswaardigheden, zoals het Vrijheidsbeeld, Time Square en Central Park. Het is de stad die voor elke reiziger wel wat te bieden heeft. Met een reis op maat bezoek je alleen de bezienswaardigheden die jij écht wilt zien. Hou je van kunst, dan kun je een bezoekje brengen aan het Museum of Modern Art. Ben je een liefhebber van winkelen, dan mag je een bezoek aan de boetiekjes van Fifth Avenue niet overslaan.

Amerika heeft meer natuur dan je denkt

Voor natuurliefhebbers is een bezoek aan Yosemite National Park een must-go. Dit park in Californië staat bekend om zijn watervallen, indrukwekkende kliffen en weelderige bossen. Ook hier is voor iedereen wel wat te doen, maak een wandeling, ga er kamperen of geniet gewoon van het landschap.

Uitzicht op de beroemde Half Dome in natuurpark Yosemite, Californie

Uitzicht op de beroemde Half Dome in natuurpark Yosemite, Californie

Amerika is de perfecte plek om een gevarieerde rondreis te maken. Het land heeft voor iedereen wat te bieden, of je nu van natuur houdt, door de drukke straten van New York City wilt wandelen of juist allebei. Met een maatwerk rondreis door Amerika kun je alle activiteiten doen die je ook écht wilt doen!

De grijze rotsen in Yosemite blijven fascineren

De grijze rotsen in Yosemite blijven fascineren