360⁰ Londen: op papier en digitaal

 

Reisgidsen Londen (Engeland) zijn er in overvloed. Maar sommige zijn leuker dan andere. Dit is zo’n bijzondere al was het maar vanwege het complete pakket: 360⁰ biedt een papieren versie maar ook een online en een app voor je smartphone.

Reisgids Londen

Reisgids Londen

360⁰ Londen is ingedeeld in negen wijken met voor ieder wijk zes categorieën zodat je snel vindt wat je zoekt. Reis je zonder kinderen, dan kun je gele pagina’s overslaan, juist op zoek naar dingen die je gratis kunt doen, dan focus je op lichtblauw. De online versie maakt een programma op maat afhankelijk van jouw interesses. Leuk want zo kreeg ik tips waar ik zelf niet een, twee, drie aan gedacht had. En spreekt iets uit je programma je niet aan, dan delete je dat item. Programma naar wens, dan stuur je het naar je smartphone zodat je het altijd bij je hebt. Printen kan ook.
De gids zelf is overigens ook een plaatje, veel foto’s, erg overzichtelijk, mooie duidelijke kaarten (plus een uitneembare kaart). Naast de usual suspects zijn er ook volop verrassende tips zodat je het maximale uit je stedentrip Londen kunt halen.
360⁰ Reizen Londen, uitgeverij Lannoo, € 22,99.

Reisgids Londen

Reisgids Londen

Reisgids Londen

Reisgids Londen