Fotomoment: Japan – Kyoto

Die ene foto die mooie herinneringen naar boven brengt…

 

Japan, Kyoto, Gion, paparazzi, fotografen

Japan, Kyoto: Even het slachtoffer van paparazzi in Gion

In de wijk Gion in Kyoto liepen twee prachtige meisjes verkleed als geisha’s. Daarvoor stond een enorme groep Aziatische toeristen foto’s te maken. Ik sloot me aan bij de fotografen die me even mijn gang lieten gaan maar daarna druk begonnen te roepen en te gebaren. Geen idee wat ze zeiden of bedoelden. Misschien dat ik weg moest omdat zij de meisjes voor een fotosessie hadden ingehuurd? Uiteindelijk begreep ik wat ze wilden: ik moest naast die prachtige geisha’s gaan staan zodat zij ons drieën konden vastleggen. Fijn contrast ook, die frêle meisjes en ik met mijn 1.77 m en niet echt fijn gebouwd. Afijn, ik liet ze even hun gang gaan en maakte toen ook deze foto van de groep. Heel even voelde ik wat wereldsterren dagelijks meemaken met de paparazzi.

 

MEER FOTOMOMENTEN