In Fotomoment iedere week die ene, speciale foto. Deze week:

Fotomoment: Alum Bay – Isle of Wight – Engeland

 

Alum Bay, Isle of Wight, Engeland

Alum Bay, Isle of Wight, Engeland

Ik heb een heerlijke fietstocht vanuit het plaatsje Cowes (de meeste noordelijke stad van Isle of Wight) achter de rug als ik op de kliffen boven bij Alum Bay arriveer. Tot mijn stomme verbazing gaat er gaat een soort skiliftje van de top van de kliffen naar het kiezelstrand van Alum Bay en terug. Maar die gaat allen overdag en daarvoor ben ik te laat. Dus wordt het traplopen naar het strand want van daar zie je pas echt hoe mooi de kleuren van de kliffen zijn. De lage zon maakt het geel en oranje nog intenser. Ik heb de baai voor mezelf. Blijkbaar zien de meeste mensen het niet zitten om na het sightseeën de kliffen weer op te klauteren. Het is het absoluut waard.

 

MEER FOTOMOMENTEN